Wednesday, February 23, 2011

Head lugejad, tervitusi teile Queenslandist- teiselt poolt Austraaliat! Ma üritan nüüd ajas tagasi minna ja lühidalt anda ülevaate mis me tegime enne siia tulekut.
Meelis rääkis mulle ammu juba Cairnsist, Eestis olleski. Aga mina ei võtnud vedu, see-eest Remi võttis. Ja tegelt asjad kuidagi loksusidki paika. Pidime välja kolima oma Austraalia kodust 17ndal, jalutamisest põllul sai rutiin, rutiin oli ka meie elu. Hommikul tööle, pealt tööd poodi, tegime korraliku õhtusöögi, poole 8st oli pime, 10st magama... isegi hiljem veel. Tihtipeale grillisime kusagil pargis või korraldas Tony kodus grillipidu. Mõnikord sõitsime kusagile. Aga ega kaua saanud kusagil olla, sest pool 8 on siin maal KOTTPIME!!! Nädalavahetused olid meeldivad aga see-eest.
Igatahes, üks õhtu lihtsalt otsisime piletid välja ja ostsime ära. Lihtsalt mõtlesime et lähme. Ja Ott-Liisa-Tiiu mõtlesid, et läheks ka. Aga nemad hetkel seiklevad autoga siia poole. Perthist Cairnsi on umbes 7000 km. Loodetavasti jõuavad nad meie juurde välja. Aga siin ei või iial teada ...mis pakkumised, võimalused, juhtumid sind tee peal ees ootavad.
Miks meie nendega ei läinud? Keeruline sipa jah..   Et kui juba siin olla, et miks me ei reisi? Meelis oli agar ja leidis meile kohe töö ja elamise. See oli üks põhjus. Teine see, et kohe kui see Austraalia plaan tekkis, oli meile selge see, et enne koju minekut sõidame kusagile saarele-selleks ju raha vaja. Kolmas põhjus oli see, et me sõidame 2 nädalat autoga teisele poole Aussiet aga keegi ei kindlusta meile seda, et me kohe siit töö leiaks. Aga kuu aja pärast tahaks ´ju koju tulema hakata.Üks mu töökaaslane on siin olnud 1 kuu ja pole siiani tööd leidnud. Muidugi kripeldab ja tahaks sõita ja näha seda kõike siin.Aga ju me peame siia millalgil veel tagasi tulemaJ
Aga jah...kolisime siis välja oma kodust. Tiiu leidis meile hosteli/hotelli ookeani äärde. Seal olime 2 päeva. See koht meile meeldis. Õhtuti läksime Remiga ookeani äärde kai peale, ühel pool oli vaade linnatuledele, teisel pool suur täiskuu.  Vein ja juust ja melu ja kõik see muuJ ...ja teisel õhtul sama lugu ...Aga siis tulid ka Tiiu ja Maiko ja Maiksi uus toanaaber, kellest  olime üht-teist toredat kuulnudJ Ja tema käest sain ma ka oma esimese kullatüki.  JAH... see mees on kullaotsija!  Jah... ma hoidsin käes palju kulda ja JAH...loomulikult on mul sellest pilte kaJ.  Ja Maiko ei lähe selle mehega kullaotsingule ja sellel mehel pole ägedat suurt dziipi ja treilerit kõrbes rändamiseks. Ja see mees ei näe üldse paha välja. Näiteks noorem kui Maiks;) ja tõmmum. Ja loomulikult pole Remil üldse isu ega tuju uuesti  siiamaile tagasi tulla kullaotsingule Jasoniga.  Tõonäosus, et siit leiad esimesel päeval kulda on väga suur. Ja Jason ütles, et 4 aastaga saab ta raha kokku, et osta omale kodu (maja). Mingi aeg on ta kõrbes ja siis tuleb tagasi maa peale. Naudib, kulutab raha ja siis uuesti kõrbe.
Kuld minuga, astusime Remiga 19nda õhtul lennuki peale ja peale 4h kõige ebamugavamat lennusõitu olime kohal Cairnsis. Eestiga ajavahe on nüüd 8h.





1 comment:

  1. Uskumatult palju kulda!!! Kui palju see väärt on? Meie Ambalindumi karjajaam asus ka kohas, kus võib leida kulda ja akvamariini, aga aega polnud ja meil polnud õrna ainum, kust ja kuidas :) Kuidas sukeldumine oli?

    ReplyDelete