Monday, February 14, 2011

Meil on siin Valentini päev. Minu Valentin tahtis mulle täna rahakotti nii väga osta. Siin on valik aga liiga suur. Andsime alla, sest olime otsustusvõimetud. Parim üllatus oli see, kui astusime tuppa sisse peale tööpäeva ja Tiuksu isklikult lõpetas šokolaadi koogi tegemist. Väidetavalt kõik oli ise tehtud. Ja meie tegime sõbrapäeva pizzat. Pärast vaatasime kõik koos elutoa televiisorist Elise söögivideot. Tubli oled Elis!

Laupäeval jõudis Tiiu Perthi. Läksime talle lennujaama vastu. Oli tunne nagu poleks ta nagu ära olnudki. Täpselt sama meie Tiiu. agaaga...mulle tundub et sipa sipa rahulikum:)




Õhtul grillisime Tiiu auks. Siin Aussis on väga populaarne, et parkides, mere ääres ja muudes populaarsetes rahvarohketes kohtades on gaasigrillid, lauad, toolid, joodav vesi kraanist.Nädalavahetustel on kõik kohad üldjuhul täis. Pered-sõbrad saavad kokku, grillivad, tunnevad end hästi. Väärtustavad aega üksteisega. Seda kommet üritame me Remiga endaga Eestisse rohkem kaasa võtta. Kõik on siin easy going, relax!

Jah...meie grilliõhtu oli meeleolukas. liigagi meeleolukas ja energiat võttev:). Taustaks põles meil taamal järjekordne tulekahju. See on siin liigagi tavaline.

















Nii mõnigi on näinud ehk mu pilti facebookis, kus kaugemal meie istume ja ees on känguru, kes tegelikult tahtis rünnata mitte kallistada. See pilt on tehtud ühes rahvuspargis, kuhu me nii mõnigi kord peale tööd grillima ja ujuma lähme. Kahjuks mul pole sellest kohast enda fotokas pilte. Seal on ilus. Kui natuke jalutada, siis jõuame kaljude juurde. Seal on kosk ja väike veekoguke, kus puhas vesi ja väga mõnus on ujuda. See koht on populaarne ka kaljult vette hüppamis koht. Alles hiljuti sai üks tüdruk seal surma. Aga ilus on ikka! Ja sealt natuke eemal on grillimiskoht. keset metsa on lagendik, kus kasvavad hiigelsuured puud (nagu Eesti tammed) ja seal all on gaasigrillid, lauad ja kõik muu vajalik. Väga mõnus koht! Ja alati kui me seal käime on kängurud kohal. Nii nahaalsed on. Luusivad ümber meie kui sööme ja grillime. Ma vist isegi kardan neid natuke. Ettearvamatud.


Meil puhuvad peas uued tuuled! Ja uutele tuultele hakkamegi meie nüüd tuge otsima:)

No comments:

Post a Comment